від 01.10.2020 року

ДОГОВІР ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ ТОВАРІВ

місто Київ, Україна

Фізична особа-підприємець Гринюк Максим Володимирович, зареєстрована в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, запис №2 074 0000 0000 41737 від 04 березня 2020 роки (далі іменується Продавець), з одного боку, і будь-яка особа, має повну дієздатність незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа-підприємець), яка прийняла (акцептувати) пропозиція укласти договір (оферту) (далі іменується Покупець), з іншої сторони, уклали даний Публічний договір (оферту) купівлі-продажу товарів про наступне:
 

1.   ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Цей договір адресований Покупцям і є офіційною і публічною пропозицією Продавця (згідно ст.641 та ст.644 Цивільного кодексу України) укласти договір купівлі-продажу Товару (далі - Договір, Оферта), який пропонується до продажу на Сайті Продавця.

1.2. Покупець (згідно ст.642 Цивільного кодексу України) здійснюючи оформлення Замовлення шляхом натискання на кнопку "Купити" / "Оформити замовлення", іншу кнопку регулюючу згоду на оформлення замовлення, приймає умови цього Договору. З моменту оформлення / оплати Замовлення, дії, яка відбулася раніше, Договір набуває юридичної сили.
Повним і беззастережним акцептом є будь-яка із зазначених дій Покупця, вчинена раніше за часом:
- оплата (повна / часткова) Покупцем або особою, яка діє в інтересах Покупця, будь-якого з Товарів Продавця, або акцепт оферти за допомогою здійснення в використовуваному Покупцем засобі перегляду сайту Продавця дій щодо її прийняття, або шляхом заповнення форми, що регулює оформлення замовлення, такий як « оформити замовлення »,« купити » в контексті здійснення будь-якої дії Покупця на сайті Продавця.

1.3. Покупець, здійснюючи акцепт цієї Оферти, в порядку, визначеному п. 1.2 Договору підтверджує, що ознайомлений, згоден, повністю і беззастережно приймає всі умови Договору, політики конфіденційності, умов оплати і доставки товару в тому вигляді, в якому вони викладені в тексті Пропоновані можливості і в розділах Сайту Продавця, підтверджує отримання ним від Продавця всієї необхідної інформації, визначеної відповідно до ст.13 Закону України «Про захист прав споживачів».

1.4. Акцептувавши справжню Оферту, Покупець гарантує, що він має законні права вступати в договірні відносини з Продавцем, що досяг повноліття - 18 років, що не переслідує цілей, визнаних в Україні незаконними.

1.5. Для реалізації прав і обов'язків, що випливають із укладання угоди внаслідок прийняття Покупцем Оферти, виконання її умов не вимагає підписання Покупцем і Продавцем будь-яких документів, зберігаючи при цьому свою юридичну силу. Відсутність підписаного між Продавцем і Покупцем примірника цього договору на паперовому носії не є підставою для визнання його неукладеним.

 

2. ТЕРМІНИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ

2.1. Продавець - Фізична особа-підприємець Гринюк Максим Володимирович, зареєстроване в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, запис №2 074 0000 0000 41737 від 04 березня 2020 року; юридична адреса: Україна, 04107, місто Київ, вулиця Отто Шмідта, будинок 26-Б, кв.110; адреса діяльності: Україна, 03061, місто Київ, вулиця Пост-Волинська, 5; телефон: +380445002254, +380675786737, +380677970747; адреса електронної пошти: info@wh.com.ua , maks.grinyuk@gmail.com.

2.2. Товар - опублікований на Сайті Продавця перелік товарів народного споживання, запропонований до продажу.

2.3. Покупець - фізична особа, що досягла вісімнадцятирічного віку або юридична особа / фізична особа-підприємець, яка оформляє Замовлення на покупку Товарів, які представлені на Сайті Продавця.

2.4. Замовлення - оформлена і розміщена на Сайті Продавця заявка Покупця на купівлю Товарів Продавця.

2.5. Сайт Продавця - сукупність сторінок, доступ до яких здійснюється за допомогою веб-браузера та програмних модулів, об'єднаних єдиною системою управління, розташованих в мережі Інтернет за адресою https://wh.com.ua.

 

3. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

3.1. Продавець зобов'язується на умовах та в порядку визначених цим договором продавати Товар, а Покупець зобов'язується на умовах та в порядку визначених цим договором / умови оплати, відображених на Сайті Продавця оплачувати його вартість і приймати товар.

3.2. Найменування, асортимент і ціна на Товар, який пропонується до продажу вказується на Сайті Продавця.

 

4. ПОРЯДОК ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ І ОТРИМАННЯ ТОВАРУ

4.1. Покупець оформляє Замовлення на Сайті Продавця самостійно, шляхом додавання обраних Товарів в віртуальну корзину і натискаючи кнопку "Купити" / "Оформити замовлення", іншу кнопку регулюючу згоду на оформлення замовлення. Покупець, натискаючи кнопку "Купити" / "Оформити замовлення", іншу кнопку, здійснюючи іншу дію, спрямовану на оформлення замовлення, надає тим самим електронне повідомлення підтверджує отримання ним від Продавця всієї необхідної інформації визначеною відповідно до ст.13 ЗУ «Про захист прав споживачів » до укладення Договору.

4.2. При оформленні Замовлення Покупець вводить такі дані:
• Власне ім'я
• Номер телефону
• Адреса електронної пошти
• Місто
• Спосіб доставки, при необхідності
• Спосіб оплати, при необхідності

4.3. Оформити замовлення на товари можна:
• подавши заявку
• зателефонувавши за телефоном, який вказаний на Сайті Продавця: пн-чт: з 09.00 до 18.00, пт: з 09:00 до 17:00.

4.4. Після оформлення Замовлення Продавець зв'язується з Покупцем, щоб уточнити термін і умови доставки. Зазвичай доставка Товару займає 1-3 дні.

4.5. Якщо інше не буде обумовлено при оформленні Замовлення, доставка товару покупцеві здійснюється компанією доставки (кур'єром) або компанією-експедитором, з якими Продавцем укладено договір про кур'єрську доставку / надання послуг з організації перевезення відправлень, інші регулюють доставку товару договору.

4.6. Замовлення вважається виконаним Продавцем в момент:

4.6.1. здачі Продавцем Товарів, що входять до складу Замовлення, перевізникові або організації зв'язку, кур'єру для доставки Покупцеві;

4.6.2. надання товару в розпорядження Покупця, якщо товар має бути переданий Покупцю за місцезнаходженням товару. Товар вважається наданим у розпорядження Покупця, якщо в термін, обумовлений сторонами, він готовий до передачі Покупцеві в належному місці і покупець поінформований про це.

4.7. Право власності на Товар та пов'язані з ним ризики переходять від Продавця до Покупця в момент передачі Товару. 4.8. Детальніше про Доставці Товарів на Сайті Продавця.

4.8. Детальніше про Доставку Товарів на Сайті Продавця.

 

5. ЦІНА І ПОРЯДОК ОПЛАТИ ТОВАРІВ

5.1. Ціна Товару вказується на Сайті Продавця в національній валюті України гривні. Ціна Замовлення визначається шляхом підсумовування ціни всіх включених в Замовлення Товарів.

5.2. Ціна Договору дорівнює ціні Замовлення.

5.3. Ціна Товару, зазначеного на Сайті Продавця може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку. Ціна на оплачений Покупцем Товар зміні не підлягає.

5.4. Покупець самостійно вибирає один з таких способів оплати Товарів:
• оплата готівкою кур'єру
• оплата платіжними картами Visa і MasterCard - WayForPay
• платіж на банківський рахунок Продавця
• наложений платіж при доставці товару
• платіж через касу Продавця в місці знаходження Товару

5.5. Детальніше про Оплаті Товарів на Сайті Продавця.

 

6. УМОВИ ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ, УМОВИ ПОВЕРНЕННЯ ГРОШЕЙ

6.1. У разі, якщо Товар не відповідає очікуванням Покупця і підлягає поверненню відповідно до чинного законодавства України, Покупець має право повернути придбаний новий товар належної якості протягом 14 (чотирнадцяти) календарних днів з дня його отримання від Продавця при дотриманні умов, передбачених Законом України «Про захист прав споживачів ».

6.2. Для повернення Товару Покупець повинен попередньо повідомити Продавцю про свій намір повернути Товар, зателефонувавши за телефоном, вказаним на Сайті Продавця +380445002254, +380675786737, або в розділі, де вказано контактний телефон для зв'язку з Продавцем, або написавши в службу підтримки Продавця на електронну адресу , наданого Продавцем / розміщеному на Сайті Продавця. Продавець залишає за собою право змінювати свої контактні дані в односторонньому порядку, шляхом публікації нових контактних даних на Сайті Продавця. Після надходження звернення Покупця Продавець інформує Покупця про подальші дії, які повинні бути здійснені Покупцем.

6.3. Повернений Товар повинен мати товарний вигляд, бути новим, повинні бути збережені ярлики, етикетки, упаковка, фірмова упаковка зі штрих-кодом, товар не повинен мати слідів експлуатації.

6.4. Продавець залишає за собою право відмовити Покупцеві в прийомі Товару, якщо товарний вигляд Товару та / або його упаковки не були збережені Покупцем, в інших випадках, передбачених чинним законодавством України.

6.5. При поверненні Товару Покупець зобов'язаний надати наступні документи: копії документів, що посвідчує факт отримання Товару та сплати грошових коштів за Товар;  письмову заяву про повернення Товару із зазначенням найменування Товару, артикулу, вартості Товару та вказівки причин повернення Товару, фото виявлених недоліків товару (при необхідності за запитом Продавця), інформацію про обраний спосіб повернення грошових коштів: наложений платіж або платіж за допомогою електронних платіжних систем з зазначенням всіх необхідних реквізитів, на реквізити, за якими оплачувалася товар, шляхом розрахунку через банківський рахунок.

6.6. Повернення товару в повній комплектації (в тому числі, при розірванні договору купівлі-продажу), в порядку ЗУ «Про захист прав споживачів» здійснюється за адресою: Україна, 03061, місто Київ, вулиця Пост-Волинська, 5, або іншим способом узгодженим з продавцем.

6.7. Повернення грошових коштів при поверненні Товару, проводиться через перекази ПриватБанк. Ви зможете отримати повернені кошти на свою карту або в будь-якому відділенні ПриватБанк, після того як товар повернеться, і буде перевірений (1-7 днів з дня відправки його Вами). У разі переведення коштів на картки інших банків України, комісія за переказ оплачується одержувачем (Покупцем).

 

7. ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН

7.1. Продавець зобов'язаний:

7.1.1. Надавати правдиву інформацію про товар, ціну на нього, умов доставки Товару. 7.1.2. Постачати Товар відповідно до умов Замовлення.

7.1.3. Гарантувати відповідність якості Товару вимогам за якістю, встановленим на території України.

7.2. Продавець має право:

7.2.1. Відмовити Покупцеві в оформленні Замовлення, якщо у нього будуть підстави вважати, що Покупець вказав недостовірні дані, а також у випадках порушення Покупцем інших умов цього договору.

7.2.2. У разі не виконання Покупцем будь-якого з умов повернення, зазначених в розділі 6 цього Договору, Продавець залишає за собою право відмовити Покупцеві в прийомі Товару або його повернення Покупцеві.

7.3. Обов'язки Покупця:

7.3.1. Надавати Продавцю достовірну інформацію про себе, а також достовірну інформацію необхідну для продажу товару.

7.3.2. Оплачувати товар на умовах Договору / на умовах, передбачених в розділах Сайту Продавця, що регулюють порядок оплати.

7.3.3. При прийомі Замовлення провести зовнішній огляд на предмет зовнішнього пошкодження упаковки Товару. Відкрити в присутності представника компанії доставки (кур'єра) або представника компанії-експедитора зовнішню упаковку, оглянути Товар на предмет відсутності зовнішніх пошкоджень, відповідності Товару зробленому Замовленню. У разі наявності зауважень, негайно повідомити про це Продавцю, зателефонувавши за телефоном, вказаним на Сайті Продавця: +380445002254, +380675786737, +380677970747, або в розділі, де вказано контактний телефон для зв'язку з Продавцем, або написавши в службу підтримки Продавця за електронною адресою, наданим Продавцем / розміщеному на Сайті Продавця.

7.3.4. У разі наявності претензій (відмова від прийняття товару) скласти, за формою наданою представником компанії доставки (кур'єром) або представником компанії-експедитора, Претензію із зазначенням суті рекламації (описом пошкодження зовнішньої упаковки і / або пошкодження товару, невідповідності Товару зробленому замовленням). 7.4. Права Покупця:

7.4.1. Вимагати повернення оплати раніше сплаченого Товару в разі неможливості виконання Продавцем Замовлення.

7.4.2. Внести зміни в Замовлення до його оплати і поставки.

7.4.3. При виникненні претензій до якості Товару пред'явити їх у строки та в порядку, встановленими Законом України «Про захист прав споживачів», а також цим Договором.

 

8. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

8.1. Продавець не несе відповідальність за шкоду, заподіяну Покупцеві внаслідок неналежного використання Товарів, придбаних у Продавця.

8.2. Продавець не несе відповідальність за невиконання своїх зобов'язань, в разі надання Покупцем недостовірної інформації.

8.3. Продавець і Покупець несуть відповідальність за виконання своїх зобов'язань за цим Договором відповідно до чинного законодавства України.

8.4. Продавець і / або Покупець звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх зобов'язань, якщо невиконання є наслідком таких непереборних обставин як: війна або військові дії, землетрус, повінь, пожежа та інші стихійні лиха, акти або дії органів державної влади. Сторона, яка не може виконати свої зобов'язання, негайно повідомляє про це іншу Сторону і надає документи, що підтверджують наявність таких обставин, видані уповноваженими на те компетентними органами.

 

9. ПРАВИЛА ВИКОРИСТАННЯ МАТЕРІАЛІВ, РОЗМІЩЕНІ НА САЙТІ ПРОДАВЦЯ

9.1. Сайт Продавця містить матеріали, товарні знаки, фірмові найменування та інші матеріали, що охороняються законом, включаючи тексти, фотографії, графічні зображення, музичні та звукові твори, які охороняються законодавством України.

9.2. Покупець не має права використовувати матеріали, розміщені на сайті Інтернет-магазину: вносити зміни, публікувати, передавати третім особам, використовувати у власній господарській діяльності.

 

10. ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

10.1. Надаючи персональні дані Продавцю при оформленні Замовлення / реєстрації особистого кабінету, Покупець дає свою добровільну згоду на обробку та використання своїх персональних даних на умовах Закону України «Про захист персональних даних». 10.2. Оформляючи заявку на Сайті Продавця Покупець дає Продавцю згоду на отримання інформаційних повідомлень від Продавця і його партнерів, що діють на підставі договору з Продавцем, за допомогою служб коротких повідомлень (SMS) і електронної пошти. У будь-який момент Покупець має право відмовитися від отримання такої розсилки, написавши повідомлення через форму зворотного зв'язку на сайті.

10.3. Продавець ставить умову про здійснення своєї діяльності в рамках обробки персональних даних Покупця дотримання прав і свобод людини, громадянина при обробці його персональних даних, в тому числі захисту прав на недоторканність приватного життя, особисту і сімейну таємницю і т.д. і визначає порядок обробки персональних даних та заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних, що вживаються Продавцем. 10.4. Справжня Політика діє відносно персональної інформації, яку Продавець може отримати про Покупця під час реєстрації на Сайті Продавця, здійснення замовлення, покупки Товарів.

10.5. Справжня Політика Конфіденційності Продавця щодо обробки персональних даних застосовується до інформації, яку Продавець може отримати про відвідувачів сайту Продавця.

10.6. Продавець обробляє персональні дані Покупця в результаті їх заповнення та / або відправки Покупцем самостійно через спеціальні форми, розташовані на Сайті Продавця. Заповнюючи відповідні форми і / або відправляючи свої персональні дані Продавцю, Покупець висловлює свою згоду з цією політикою. При оформленні Замовлення / реєстрації особистого кабінету на Сайті Продавця, покупці Товару, Покупець дає свою безумовну добровільну згоду на обробку та використання своїх персональних даних на умовах Закону України «Про захист персональних даних», цієї Політики конфіденційності, Договору Пропоновані можливості. Покупець дає безумовну згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Покупця. 10.7. Продавець використовує отримані персональні дані з метою реалізації цивільно-правових відносин, надання / отримання та здійснення розрахунків за придбані Товари відповідно до Податковим Кодексом України, Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», Законом України «Про захист прав споживачів» , з метою надання доступу Покупцеві до сервісів, інформації та / або матеріалами, що містяться на Сайті Продавця, для уточнення деталей замовлення, для створення облікового запису, для перевірки покупки Товарів або доставки Товарів, з метою надання Покупцеві спеціальних пропозицій, розсилки новин та інших відомостей від імені Сайту Продавця, для маркетингових / рекламних цілей Продавця. Продавець обробляє знеособлені дані про Покупця в разі, якщо це дозволено в настройках браузера Покупця (включено збереження файлів «cookie» і використання технології JavaScript). 10.8. Продавець вживає необхідних заходів, щоб забезпечити конфіденційність і нерозголошення інформації про операції, персональних даних відправників коштів, транзакцій.

10.9. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Покупцем шляхом заповнення форм на Сайті Продавця. Вони можуть включати в себе наступну інформацію: прізвище, ім'я, по батькові Покупця, контактний телефон; адреса електронної пошти (e-mail) Покупця; місце проживання Покупця. Продавець може здійснювати збір статистики про IP-адреси відвідувачів сайту Продавця. Дана інформація використовується з метою запобігання, виявлення і вирішення технічних проблем.

10.10. Продавець не перевіряє достовірність персональних даних, наданих Покупцем. 10.11. Способи і терміни обробки персональної інформації. Обробка персональних даних Покупця здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

10.12. Персональні дані Покупця можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України тільки на підставах та в порядку, встановленим чинним законодавством України.

10.13. При втраті або розголошенні персональних даних Продавець має право не інформувати Покупця про втрату або розголошення персональних даних. Ми приймаємо необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Покупця від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб. Продавець спільно з Покупцем вживає необхідних заходів щодо запобігання збиткам або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Покупця.

10.14. Продавець має право вносити зміни в справжню Політику конфіденційності без згоди Покупця.

10.15. Термін обробки персональних даних є необмеженим. Покупець може в будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних, направивши Продавцеві повідомлення за допомогою електронної пошти на електронну адресу Продавця з позначкою «Відкликання згоди на обробку персональних даних».

 

11. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

11.1. Цей договір укладено на території України і діє на її території.

11.2. Недійсність будь-якого пункту або частини цього Договору не веде до недійсності Договору в цілому. У разі визнання недійсним конкретного пункту Договору, всі інші пункти залишаються в силі, і такий Договір продовжує діяти, але без урахування такого пункту.

11.3. Всі суперечки, що виникають між Покупцем і Продавцем вирішуються в досудовому порядку шляхом направлення Покупцем претензії Продавцю. У разі недосягнення згоди у врегулюванні спірного питання, суперечки вирішуються в судовому порядку відповідно до чинного законодавства України.

11.4. Продавець має право вносити зміни в текст цього Договору на свій розсуд в будь-який момент і без попереднього повідомлення Покупців. Актуальна (діюча) редакція Пропоновані можливості завжди доступна на Сайті Продавця.

11.5. Використання Покупцем Сайту Продавця, а саме, заповнення різних форм, заявок, замовлення Товарів, означає згоду Покупця з умовами цього Договору.

11.6. Фотозображення Товарів представлених на Сайті Продавця можуть відрізнятися від оригіналів Товару, при цьому відповідають опису Товарів.

11.7. Вся текстова інформація та графічні зображення, розміщені на Сайті Продавця є власністю Продавця і / або його постачальників і виробників Товарів.

11.8. Сайт і Товари, які надає Продавець Покупцеві на Сайті Продавця можуть бути тимчасово частково / повністю недоступні унаслідок профілактичних або інших робіт технічного характеру на Сайті. Технічна служба Продавця має право періодично проводити необхідні профілактичні або інші роботи з попереднім повідомленням Покупців або при необхідності без повідомлення.

11.9. Продавець має право передавати свої повноваження, права та обов'язки, що випливають із правовідносин з Покупцем третім особам, без узгодження з Покупцем. 11.10. У всьому іншому, що не врегульовано цим Договором сторони керуються Цивільним кодексом України та Законом України «Про захист прав споживачів», чинним в Україні законодавством.