Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фільтр для води в кав'ярню: комбінація практичності і функціональності
Підтримувати високі стандарти обслуговування ресторанам, кав'ярням і закусочним допомагають фірмові фільтри. Вода, яка пройшла комплексну очистку, використовується в кухні і на барі закладів для приготування кулінарних страв, коктейлів, гарячих напоїв - чаю, кави, какао, лате. У поєднанні з майстерністю шеф-кухарів і барменів такий підхід дозволяє пропонувати гостям смачні і корисні частування.
Придбання та монтаж обладнання відкриє доступ до таких можливостей:
- відмінна продуктивність в діапазоні від 600 до 2000 літрів на добу;
- збереження ресурсу дорогого устаткування (кофемейкеров, чайників, льодогенераторів, пароконвектоматів);
- економія грошей за рахунок відмови від привезених постачальниками бутлів з водою;
- простота обслуговування та експлуатації.
Фільтри води для ресторанів: призначення
Устаткування монтують для поліпшення якості і властивостей водопровідної води, що надходить в заклад. З неї видаляється органіка, метали, солі та інші небажані домішки, які не тільки псують смак їжі, а й негативно позначаються на здоров'ї відвідувачів. Конфігурацію фільтрувальних станцій із сторінок каталогу підбирають з урахуванням безлічі параметрів, при необхідності користуючись допомогою чуйних консультантів магазину. Оформленні замовлення в найкоротші терміни комплектуються, і доставляються в різні регіони України перевіреними компаніями-перевізниками. Співпраця з «Water House» - ключ до процвітання та успіху ресторанного бізнесу.